Brilliant Travel - consilierul tau in turism !

Impreuna putem configura vacanta sau excursia perfecta !!!

Echipa Brilliant Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

La noi găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Consultantii Brilliant Travel se pot deplasa la domiciliul/biroul clientului ori de câte ori este nevoie, pentru a-i furniza cele mai avizate informații de călătorie și pentru a-i pune la dispoziție cele mai avantajoase oferte turistice.Solicita oferta personalizata !!! 

 

Doresti o calatorie personalizata, configurata conform propriilor optiuni?

Doresti un sfat despre o unitate de cazare sau despre cea mai cautata destinatie?

Scrie-ne in cateva cuvinte ce anume doresti, si in cel mai scurt timp posibil iti vom raspunde !

Scrie-ne!

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid