CAZARE - REZERVARI ONLINE Alege cazarea, iar daca doresti, iti transmitem cele mai bune configuratii pentru AVION si MASA! (rezervare initiala fara costuri)

Destinatii populare

RECOMANDARI BRILLIANT TRAVEL

Calatoreste cu Agentia de turism organizatoare Brilliant Travel

Cauti cazare la mare sau la munte? Cauti oferte? Brilliant Travel ofera cele mai bune preturi de cazare!

 

 

Agentia de turism organizatoare (tour-operator) Brilliant Travel, agentie infiintata de catre societatea Magic Travel Dream SRL, prin aceasta platforma de rezervari online, va ofera posibilitatea de cauta si rezerva cazare, avion, pachete turistice, hotel, servicii all-inclusive, in functie de dorintele si bugetul vostru.

Vrei sa castigi timp? Contacteaza-ne si noi vom identifica si propune cel mai potrivit pachet de vacanta.

Aici poti rezerva unitati de cazare, in tara si strainatate, la peste 50.000 hoteluri prin intermediul colaborarilor pe care la avem cu un numar important de furnizori (whole-salleri). Acestea permit identificarea celor mai avantajoase tarife de cazare, recomandari pentru cei care cauta hoteluri sau vacante.

Va oferim asistenta 24h/7 zile si va furnizam informatii complete pentru: optimizarea bugetului alocat vacantei sau sejurului, obtinerea vizelor atunci cand este necesar si asistenta pentru intocmirea si depunerea documentatiei, rezervarea si emiterea de bilete de avion pe rute interne si internationale, inclusiv pentru operatorii majori de low-cost, obtinerea de discounturi la cazari, pachete turistice, vacante, excursii, servicii de transfer, in tara si strainatate, inchirieri de masini in tara si in strainatate (cu sau fara sofer).