BRILLIANT TRAVEL

Agentie de turism organizatoare

(tour-operator)

Titular agentie - Magic Travel Dream S.R.L.

Adresa: Strada Nucilor 3, Biroul nr. 2
Nr. Reg. Com.: J03/2552/2017
CUI: 38412092

Licenta de turism: 1581 / 25.03.2019
Polita de asigurare: BN 000001190 valabila pana la 21.01.2020
Banca: banca

Tel.: 0749100597; 0764 343 814;
E-mail: office@brillianttravel.ro

Cine suntem

Echipa Brilliant Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

Oferim clienților noștri cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Consiliere turistica la domiciliul / sediul clientului

Consultantii Brilliant Travel se vor deplasa la domiciliul/biroul clientului ori de câte ori este nevoie, pentru a-i furniza cele mai avizate informații de călătorie și pentru a-i pune la dispoziție cele mai avantajoase oferte turistice.

Licenta de turism
Polita asigurare
CUI